Хочете Ви цього, чи ні, але Ви стоїте перед фактом, що Католицька Церква жестом в Асижі та беатифікацією Івана Павла ІІ змінила свою - polpoz.ru o_O
Главная
Поиск по ключевым словам:
страница 1
Похожие работы
Название работы Кол-во страниц Размер
Що таке секта? В святому Письмі грецьке слово heresis означає єресь... 1 52.42kb.
Ваша Церква налічує 3,1 мільйони канадців. В 1980р 1 31.08kb.
Тероризм це явище, яке, на жаль, глибоко вкорінилося у житті людства. 1 114.93kb.
У сиву давнину єдиною організацією, яка брала на себе турботу про... 1 84.79kb.
Присвячена Дню української писемності та мови 1 37.09kb.
Відповідно до ст. 3 Конституції України права і свободи людини та... 1 36.29kb.
Діти під музику забігають до залу і зупиняються біля ялинки 1 33.15kb.
Яке з наведених тверджень найкраще розкриває поняття зменшення граничної... 3 298.33kb.
Невмирущому Кобзареві Читець1 1 56.65kb.
Історія Маленького Королівства відома нам лише завдяки кільком уцілілим... 3 630.79kb.
Цими днями у Ватикані Ви мали зустріч з єпископами Ірландії стосовно... 1 20.89kb.
Постанова №456-ца-дт-т про накладення санкції за правопорушення на... 1 23.9kb.
1. На доске выписаны n последовательных натуральных чисел 1 46.11kb.

Хочете Ви цього, чи ні, але Ви стоїте перед фактом, що Католицька Церква жестом в - страница №1/1



Святий отець

Франциск


Ватикан
Заклик Главі Ватикану
Святий отче Франциску!

Хочете Ви цього, чи ні, але Ви стоїте перед фактом, що Католицька Церква жестом в Асижі та беатифікацією Івана Павла ІІ змінила свою науку та прийняла інше євангеліє, ніж те, яке проповідував св. Апостол Павло та всі св. Апостоли. Йдеться про синкретизм з поганськими релігіями. Іван Павло ІІ крім інших прилюдних заперечень Євангелія, дозволив в Асижі зняти хрести в храмах і поставити статую будди на кивот та шанувати його як Бога! Це явна апостазія. Його апостатичне мислення наслідували всі католицькі ієрархи, священики та теологи, які запровадили нову науку між католицькими вірними: що не треба людям проповідувати Ісуса Христа як Єдиного Бога і Спасителя, що для спасіння не треба прийняти Ісуса та вірити в Нього, адже згідно цього нового євангелія кожний у своїй релігії спасається, вистарчає, якщо цю свою віру т.зв. щиро сповідує. Однак це заперечення науки Ісуса Христа, Його відкупительної смерті на хресті та зневаження мільйонів мучеників.

Ви втратили розуміння того, яким способом людина спасається. Ви відкинули незмінну правду Євангелія, що людина оправдовується та спасається через спасительну віру в Ісуса Христа, яка з’єднує з Ним. Це з’єднання з Ісусом зумовлено зберіганням Його незмінної науки та заповідей через постійне покаяння. На противагу цьому ви створили собі інше євангеліє, іншого Ісуса, подібного до Будди, Крішни, Магомета та різних гуру. Ви придумали нові теологічні теорії, навчаючи всіх, що гріх практично не існує, що пекло буде порожнім, що взагалі не треба осягнути спасіння, тому що людина не родиться в стані прокляття, що вистарчає бути т.зв. доброю людиною, членом нашої Католицької організації тощо. Відповідно до цього голова німецької конференції єпископів Архиєп. Цоліч міг безкарно проголосити у Велику Суботу, що «Ісус не помер за наші гріхи, але тільки зі солідарності з бідними». Це єресь максима, яка нищить спасіння мільйонів людей. Однак ви всі мовчали!

Такому богохульному мисленню в Католицькій Церкві приготувала дорогу історично-критична теологія (ІКТ), яка (визнаєте Ви це, чи ні) у своїй сутті заперечує Божество Ісуса Христа, Його реальне та історичне воскресіння і практично всі чуда та надприродні події в Святому Письмі. Біблію Ваші апостатичні кардинали і теологи поставили на той самий рівень, як всі інші т.зв. святі книги поганських релігій. Проте Боже слово говорить, що боги поган − це демони, та що не має єдності між Христом та Веліялом (2Кор.6,15). Іван Павло ІІ поцілував Коран та сказав, що маємо з мусульманами того ж самого Бога. Проте Коран заперечує Божество Ісуса Христа та Пресвяту Трійцю. Боже слово говорить: «Хто не має Сина, той не має Отця». (1Ів.2,23) Євреям Ісус сказав: «Якщо не повірите, що Я Сущий, помрете у своєму гріху». (Ів.8,24)

1.05. 2011р. в годину, коли була проголошена т.зв. беатифікація Івана Павла ІІ і тим де-факто Католицькою Церквою офіційно «ex cathedra» підтверджено нове єретичне вчення з духом Нью Ейдж, Візантійський Вселенський Патріархат та Українська Правовірна Греко-Католицька Церква відділилися від Ватикану і відповідно до Гал 1,8-9 на Бенедикта XVI та Івана Павла II оприлюднили Божу анатему (виключення), яку вони самі на себе стягнули запереченням самої сутті Євангелія. Церква побудована на апостолах та пророках (Еф.2,6). Отже ми виконуємо частину цього пророчого уряду і пророчого голосу для Церкви.

Плоди прокляття було видно ще перед проголошенням анатеми. На території християнської Європи вже був проголошений антидекалог Лісабонської угоди з пріоритетом гомосексуалізму, і цей моральний розклад прийняла Америка як пріоритет своєї зовнішньої політики. Гендерна ідеологія гомосексуалізму нищить всі моральні, духовні і християнські цінності. Викрадення дітей ювенальною юстицією, їх деморалізація і сатанізація  також є плодами цього прокляття.

З вини церковної ієрархії, а отже і Вашої, настала загальна апостазія, про яку пише св. Павло в 2Сол.2,3. Ісус це провістив, коли говорив про те, чи знайде віру, коли знову прийде на землю. Нагадуємо слова Ісуса про мерзоту запустіння на святому місці (Мт.24,15) пов’язані з пророцтвом Даниїла (Дан.9,26-27; Дан.11,31). Тут говориться про скасування повсякчасної жертви. Це аж ніяк не можна відносити (як напевно б хотіла католицька ієрархія) до зруйнування Старозавітного храму за панування цісаря Веспасіана в 70 році. Від дня смерті Ісуса Христа на хресті Богом була припинена старозавітна жертва і Єврейський храм вже не був святим місцем, а радше «зборищем сатани» (Од.2,9). Правдивим храмом стало Тіло Христове − Церква. Адже коли Ісус говорив про мерзоту запустіння на святому місці, то говорив про духа антихриста. Ви, кардинали та єпископи, впустили, а радше самі впровадили його в Церкву, усуваючи з неї Св. Духа. А коли говорить Ісус про припинення повсякчасної жертви, то говорить про відняття Богом Євхаристії від вас, апостатів, через ваше відступництво – апостазію.

Ісус Христос є виноградна лоза, а ми вітки. Без Нього не можемо нічого робити. Якщо хтось з священиків чи єпископів вчинив гріх морального характеру, але визнає цю саму віру, яку проповідували апостоли, то хоч сам є мертвою віткою, але священнодіє дійсно (ex opere operato). Проте якщо хтось жестом або єдністю «віри» з апостатом прийняв інше євангеліє і заперечив суть християнства, то не тільки є мертвим членом Тіла Христового, але є Богом відтятий від виноградної лози – Ісуса Христа. Його дар священства не діє з причини апостазії. Св. Василій Великий, як і ціла Східна Церква, визнає, що апостат уділяє Св.Тайни неправосильно. Св. Василій Великий не визнавав Св.Тайн аріян, тому що вони не вірили в Ісуса як істинного Бога. Таке саме думання про Ісуса, як аріяни, мають ісповідники ІКТ та духа Асижу. На жаль, цей дух живе у Вашому серці та в серці ієрархів Католицької Церкви, які прийняли духа, що стоїть за т.зв. беатифікацією Івана Павла ІІ.

Святий отче Франциску, Ви прийшли у Ватикан, який є в протиріччі з Божим словом, як перша держава в світі, комплексно очіпована числом апокаліптичного звіра 666. Очікуємо, що Вашим першим кроком буде скасування чіпування ватиканських працівників. В інакшому випадку, чіпування Ватикану є прецедентом для всіх народів світу.

Звичайно, Ви самі відчуваєте, що зараз не час для святкувань, але для правдивого покаяння. Ваш попередник, за якого Ви щиро помолилися, пішов у відставку як обвинувачений у злочинах проти людства. Він їх лише прикривав, але тим самим фактично їх схвалював. Цим хотів зберегти імідж офіційної структури. Віримо, що Ви усвідомлюєте, яку сумну спадщину Вам передано.

Те, що трактується як Ваша скромність − що Ви жили в приватній квартирі, а не в будівлі Вашої резиденції − швидше викликає підозру, ніж захоплення.

Аргентина стала першою країною в Південній Америці, де були легалізовані одностатеві шлюби з усиновленням дітей. Ви, як Примас Аргентини, не вели священиків до правдивого навернення і покаяння, яке полягає у відреченні від єресей ліберальної теології, тому несете відповідальність і за гомосексуальну епідемію в Аргентині. Ви не взяли участі у великих маніфестаціях проти гомосексуалізму і радше сховалися. Громадськість це оцінила як неправильний крок. Ви лише дали прочитати беззмістовну заяву. Психологічним маневром ЗМІ є те, що Вас постійно ставлять до ролі заслуженого гомофоба. Вони, звичайно, знають, що цим створять Вам найбільшу популярність у католицької громадськості.

Ваше твердження, що «ми мусимо мати респект до гомосексуалістів», виявило Вашу справжню позицію. Мати респект до агресивного гомосексуалізму означає створити умови для гомодиктатури. Тоді нам не залишається нічого іншого, ніж за Вашим прикладом цілувати ноги не тільки кільком інфікованим гомосексуалістам, але й усьому молодому поколінню, яке помирає від СНІДу.

Задля Божої любові та спасіння людських душ закликаємо Вас та просимо, щоб Ви публічним жестом відреклися сучасних єресей: духа Асижу та апостатичного мислення ІКТ, і тим усунули з Церкви мерзоту запустіння. Також необхідно скасувати недійсну беатифікацію Івана Павла II. Якщо так не вчините, то не будете спроможні провадити Католицьку Церкву в дусі покаяння і навернення. Залишитеся апостатом, якого вибрали апостати. Офіційна ієрархічна структура Католицької Церкви не буде Церквою Христовою, але блудницею антихриста. Тоді для Вас краще, щоб Ви завчасно зробили такий крок, який зробив Бенедикт XVI.
+ Ілля

Патріарх Візантійського Вселенського Патріархату


+ Методій, ЧСВВр + Тимотей, ЧСВВр

Єпископи-секретарі


Львів, Україна 16.03.2013
Копії:

- Президентам Європейських держав і євродепутатам

- Представникам християнських Церков

- ЗМІ